Η περίοδος της Σαρακοστής των Χριστουγέννων με την τέλεση ου Ιερού Σαρανταλείτουργου  είναι μία αξιόλογη λειτουργική και πνευματική εμπειρία και η συμμετοχή σας σ΄ αυτό αποτελεί   ιδιαίτερη   ευλογία για σας και την οικογένεια σας. Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν στον πρόναο ειδικά έντυπα, οπού μπορείτε να γράψε­τε τα ονόματα των προσφιλών σας προσώπων, {και να τα επιστρέψετε στον ναό εγκαίρως}  για να μνημονεύονται  στις Θείες Λειτουργίες ,πού θα τελούνται καθη­με­ρινά {7.15 έως 9.00 π.μ} στο Ναό του Αγίου Αθανασίου. Τα δώρα τα οποία προσφέρετε και θα χρησιμοποιούνται σε  κάθε Θεία Λειτουργία είναι: Ενα πρόσφορο ζυμωτο, Κρασὶ – NAMA ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ , Ελαιόλαδο, Τρεῖς Λαμπάδες ἀπὸ αγνό κερί, Θυμίαμα και καρβουνάκια)

Κατά την  διάρκεια της Σαρακοστής θα τελεσθούν οι εξής  Αγρυπνίες: 1η)Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 8:00 μ.μ για την εορτή των Εισοδίων. 2η ) Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 8:00 μ.μ για την  εορτή  του οσίου   Ιακώβου  Τσαλίκη της Ευβοίας του οποίου εορτάζει το Ιερό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στην αυλή του ναού μας. 3η) την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ για την εορτή του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου του οποίου εορτάζει το Ιερό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στην αυλή του ναού μας. 4η)  Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ   για  την εορτή των Αγίων 5 μαρτύρων.                                                                                                                                             Όταν τελούνται αγρυπνίες το επόμενο πρωί δε θα έχει Θεια Λειτουργία.

Καθημερινές Εσπερινός 5.30 μ.μ  Σάββατο 5 μ.μ.  Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ . θα τελεσθεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Ναό μας.       

Κατά την  διάρκεια της Σαρακοστής το Μυστήριο της Ιεράς εξομολογήσεως κάθε  Τετάρτη στις  6 μ.μ  και Παρασκευή στις 10:30  π.μ . και σε ημέρες που θα ανακοινώνονται. Παρακαλούμε πολύ να  επικοινωνείτε πριν έρθετε  στο τηλ: 2310697148, εκτός από τις ημέρες που θα ανακοινωθούν χωρίς ραντεβού.

EK TOY IEΡΟΥ ΝΑΟΥ