Αγαπητοί Ενορίτες, η τέλεση του Ιερού Δεκαπενταλείτουργου και των παρακλήσεων της Θεοτόκου κατά την διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου   είναι μία αξιόλογη λειτουργική και πνευματική εμπειρία και η συμμετοχή σας   αποτελεί   ιδιαίτερη   ευλογία για σας και την οικογένεια σας .

Για τον λόγο αυτό σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών που θα τελούνται καθη­με­ρινά : Όρθρος και Θεία Λειτουργία 7.15 έως 9.00 π.μ και 7.00 μ.μ Εσπερινός και Παράκληση της Παναγίας μας, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.                                                            

Κυριακές 6 (Εορτή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος) και και 13 Αυγούστου και την εορτή: Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15 Αυγούστου) η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στην Αγία Παρασκευή (και μόνο σε περίπτωση βροχής στον Άγιο Αθανάσιο).

Αγρυπνία: Δευτέρα 7 Αυγούστου στην Αγία Παρασκευή .

Το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου θα τελεστεί την Τρίτη 8 Αυγούστου μαζί με τον Εσπερινό και την Παράκληση της Παναγίας μας στις 6.30 μ.μ.                            

Το μυστήριο της Εξομολογήσεως (κατόπιν επικοινωνίας) :την Τετάρτη 2/8ου Τετάρτη 9/8ου και την Παρασκευή 11/8ου και ώρα 6 το απόγευμα στην Αγία Παρασκευή, την Παρασκευή 4/8ου το πρωί και την Δευτέρα 7 Αυγούστου 11 π.μ  στον Άγιο Αθανάσιο.                                      

Advertisements