Αγαπητοί Ενορίτες, σε η τέλεση του Ιερού Δεκαπενταλείτουργου και των παρακλήσεων της Θεοτόκου κατά την διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου   είναι μία αξιόλογη λειτουργική και πνευματική εμπειρία και η συμμετοχή σας   αποτελεί   ιδιαίτερη   ευλογία για σας και την οικογένεια σας .Για τον λόγο αυτό σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών που θα τελούνται καθη­με­ρινά :

 

 Όρθρος και Θεία Λειτουργία 7.15 έως 9.00 π.μ

 

 7.00 μ.μ Εσπερινός και Παράκληση της Παναγίας μας, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.

Τις Κυριακές 7 και 14 Αυγούστου και τις εορτές: Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και Κοιμήσεως της Θεοτόκου (6  και 15 Αυγούστου) η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στην Αγία Παρασκευή (και μόνο σε περίπτωση βροχής στον Άγιο Αθανάσιο).

 

Το Σάββατο μόνο 13 Αυγούστου η Θεία λειτουργία θα τελεστεί στον Άγιο Αθανάσιο.

 

Την Κυριακή 7 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία εις τιμήν του Αγίου Μύρωνος επισκόπου Κρήτης του Θαυματουργού.

 

Το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου θα τελεστεί την Δευτέρα 8 Αυγούστου μαζί με τον Εσπερινό και την Παράκληση της Παναγίας μας στις 6.30 μ.μ.

 

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου και ώρα 6.30 μ.μ στην Παράκληση της Παναγιάς μας θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας.

                       

Το μυστήριο της Εξομολογήσεως : Απογεύματα την Τετάρτη 3 Αυγούστου, Παρασκευή 12/8ου και ώρα 6.00 μ.μ στην Αγία Παρασκευή,

και πρωινά Παρασκευή 5/8ου  και Δευτέρα 8/8ου 10 π.μ στον Άγιο Αθανάσιο. Τηλ 2310697148 & 6981312021

 

Σάββατο 13 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ Εσπερινός,  εγκώμια και περιφορά επιταφίου της Θεοτόκου  .      

Advertisements