Στην Ενορία μας  και φέτος όλη τη σαρακοστή (15 Νοεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου ) θα τελείται κανονικά   το σαρανταλείτουργο       ( η Θεία Λειτουργία καθη­με­ρινά       { από 7.00 έως 9.00 π.μ}) στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου .

Κατά την  διάρκεια της Σαρακοστής θα τελεσθούν τρεις Αγρυπνίες: η πρώτη για την εορτή των Εισοδίων την Πεμπτη 20 Νοεμβρίου 8:00 μ.μ καθώς και μνημόσυνο του Γέροντος Ιακώβου  Τσαλίκη της Μονής Οσίου Δαβίδ Ευβοίας  γιά τη συμπλήρωση 23 ετών από την Οσιακή   Κοίμηση  του , η δεύτερη την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ   για την εορτή του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλιβίτου και η Τρίτη την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ για την μνήμη των Αγίων πέντε μαρτύρων . Κατά την διάρκεια των ως άνω Ιερών Αγρυπνιών  θα τεθούν εις προσκύνησιν λείψανα των Αγίων Πέντε μαρτύρων( Ευστρατίου, Αυξεντίου, Ευγενίου, Μαρδαρίου και Ορέστου )  και του  Αγίου Παντελεήμονος.

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου θα τελεσθεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ .

Κατά την  διάρκεια της Σαρακοστής το Μυστήριο της Ιεράς εξομολογήσεως κάθε  Τετάρτη στις  6 μ.μ  και Παρασκευή στις 10:30  π.μ .   (τηλ. 6 έως 7 .μ.μ   στο 2310697148)  .

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ!