ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (1 ΈΩΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ )
Αγαπητοί Ενορίτες, σε η τέλεση του Ιερού Δεκαπενταλείτουργου και των παρακλήσεων της Θεοτόκου κατά την διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου είναι μία αξιόλογη λειτουργική και πνευματική εμπειρία και η συμμετοχή σας αποτελεί ιδιαίτερη ευλογία για σας και την οικογένεια σας .Για τον λόγο αυτό σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών που θα τελούνται καθημερινά : Όρθρος και Θεία Λειτουργία 7.15 έως 9.00 π.μ και 7.00 μ.μ Εσπερινός και Παράκληση της Παναγίας μας, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής. Τις Κυριακές 4 και 11 Αυγούστου και τις εορτές: Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και Κοιμήσεως της Θεοτόκου (6 και 15 Αυγούστου) η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στην Αγία Παρασκευή (και μόνο σε περίπτωση βροχής στον Άγιο Αθανάσιο).
Το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου θα τελεστεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου μαζί με τον Εσπερινό και την Παράκληση της Παναγίας μας στις 6.30 μ.μ.
Το μυστήριο της Εξομολογήσεως στην Αγία Παρασκευή :την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα , την Παρασκευή 9 Αυγούστου 10 το πρωί και την Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Αυγούστου 6.00 μ.μ το Απόγευμα.

Advertisements