Αγαπητοί Ενορίτες, σε η τέλεση του Ιερού Δεκαπενταλείτουργου και των παρακλήσεων της Θεοτόκου κατά την διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου   είναι μία αξιόλογη λειτουργική και πνευματική εμπειρία και η συμμετοχή σας   αποτελεί   ιδιαίτερη   ευλογία για σας και την οικογένεια σας .Για τον λόγο αυτό σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών που θα τελούνται καθη­με­ρινά : Όρθρος και Θεία Λειτουργία 7.15 έως 9.00 π.μ και 7.00 μ.μ Εσπερινός και Παράκληση της Παναγίας μας, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.                                                                                                                Τις Κυριακές 5 και 12 Αυγούστου και τις εορτές: Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και Κοιμήσεως της Θεοτόκου (6  και 15 Αυγούστου) η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στην Αγία Παρασκευή (και μόνο σε περίπτωση βροχής στον Άγιο Αθανάσιο).

Το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου θα τελεστεί την Πέμπτη 9 Αυγούστου μαζί με τον Εσπερινό και την Παράκληση της Παναγίας μας στις 6.30 μ.μ.                            

Το μυστήριο της Εξομολογήσεως στην Αγία Παρασκευή :την Τετάρτη 8 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα , την Παρασκευή 10 το πρωί και την Δευτέρα 13 Αυγούστου 6.00 μ.μ το Απόγευμα.